Halloween

      Kommentarer er skrudd av for Halloween

Mye kan sies om denne hedenske skikken som sammenfaller med den kristne/katolske høytiden og som presses på oss fra den amerikanske handelsstanden. Uansett tror jeg julebukk er ut og Halloween er inn.

halloween

Vi bestemte i år at vi skulle holde halloween-selskap for Høvdingen og noen av hans kompiser. Vi passet på å sende ut invitasjon til alle gutteforeldrene i klassen, slik at alle som ikke hadde noe annet sted å være, eller som ønsket å komme til oss, visste at de var hjertlig velkomne. Vi fikk besøk av ca halvparten og her var skumle masker og sminke og det hele.

Ettersom jeg var på jobb hele dagen og deretter skulle ha med Vesla på dans, så falt det meste av forberedelser på Mannen. Stakkars Mannen var ganske sliten da jeg kom hjem. Heldigvis kom jeg tidlig hjem for Vesla var kjempe sliten og satt bare og sutret i bilen på vei hjem fra barnehagen. Egentlig ville vi ikke rukket dans heller. Mandagstrafikk og siste rest av lokførerstreiken gjorde at det sto et godt stykke av veien hjem.

Vesla fikk derfor komme hjem og spise pizza med guttene. I tillegg fikk de lekt litt. Og det syns hun var superstas. Det var flotte gutter som var på besøk og som inkluderte Lillesøster og oppførte seg generelt eksemplarisk. Jeg tror pappan som gikk knask eller knep med dem også syns det var fine gutter. Det eneste som var ubehagelig var da Høvdingen skulle sminkes i ansiktet og han hold på å besvime.

Jeg hadde kjøpt en ansiktssminke som skulle bli fin å ha i ansiktet på min lille Vlad Dracula. Mens jeg sminket ham ble han uvel og måtte sette seg ned. Øynene rullet bak i hodet på ham og han holdt på å besvime! Det var skikkelig guffent! Jeg kan love at sminken kom fort av igjen. Høvdingen ble derfor ikke hvit i ansiktet, men vi fikk sminket litt. Viktigst av alt: Han var fornøyd.

muffins

Happy Halloween! Fred over de døde.