Helgene flyr… snart er julen her

      Kommentarer er skrudd av for Helgene flyr… snart er julen her

Det er helg og nok en gang har tiden fløyet fra oss. Du vet, når du har en gjøremålsliste lang som et vondt år og timer til disposisjon er som likviditeten i et selskap på randen av konkurs. 

Settingen er førjulstid. Gjøremålene er mange og forventningen høy. At jeg aldri lærer! Den som har høyest forventing er nok meg selv. Og jeg blir skuffet. La meg dobbeltfetunderstreke at jeg ikke blir skuffet over noe som helst annet enn meg selv. Jeg får aldri gjort alt det jeg ønsker å få gjort. Bare litt av det. Og det skuffer meg like mye hver gang.

Tiden går altfor fort og alt får vi ikke gjort. Tid med familien er viktig. Derfor tok vi i dag kjøreturen til Lommedalsbanen. Innerst i Lommedalen ligger nemlig et lite jernbanemuseum. De kjører nissetog hver jul. To små lokomotiv tar med seg håpefulle barn og iskalde voksne.

Restaurert lokomotivRestaurert lokomotiv

Det store spørsmålet var: Får vi hilse på Nissen i dag?

Og det gjorde vi.

På vei hjem hentet vi et juleservise… Jeg kjøpte for mange år dette serviset til fire personer. Men det er jo ikke nok til oss her hjemme engang. Men så skulle en venninne av mamma og pappa kaste sitt, så da skyndtet jeg meg å si at jeg kunne hente det. Så nå blir det jul 😀