Hormontull – Fat2fit oppdatering uke 4

      Kommentarer er skrudd av for Hormontull – Fat2fit oppdatering uke 4

Ja så var vi tilbake til den dagen da det skal veies og måles. Det har ikke egentlig gått nedover med vekten denne uken. Jeg følger med i løpet av uken, så jeg ble heldigvis ikke veldig skuffet. Jeg visste hva som kom. Denne uken har jeg gått opp 1 kg.

Vektreduksjon er noe som tar tid. Det går ned og så kan det gå litt opp før det går ned igjen. Derfor måler jeg også på enkelte steder på kroppen. Jeg har ikke gått inn allverdens heller. Det ville være løgn å si at jeg ikke blir litt skuffet over dette. Samtidig vet jeg at kroppen må få tid. I tillegg fokuserer jeg på at dette er en kostholdsendring og ikke en slankekur. Da må kroppen få lov til å jobbe som den kan best. Kroppen vet best hvordan den fungerer, så lenge jeg har en åpen dialog 🙂

For en måned siden fikk jeg også tilbake menstruasjonen etter fødsel. Det betyr at den nok dukker opp igjen nå snart. Vekten denne uken kan derfor være preget av vannlagring, og generell hormontullogtøys. Jeg er ikke veldig stressa. Jeg fortsetter som før og koser meg med maten jeg spiser.

Den siste uken har jeg vært noe mer fysisk aktiv også. Litt dugnad og gåtur osv kan også bidra til en viss vektøkning med en gang. Kroppen lager mer muskler og det veier litt mer til kroppen er skikkelig i gang med å forbrenne. Jeg har planer om en halvtime med noe aktivitet hver dag. Enten rusle tur, trene litt hjemme, hagearbeid, husarbeid. Jeg har mer enn nok å ta av. Etterhvert håper jeg å ha gjort unna det meste av denslags, slik at det er trening som gjelder igjen. Da er det taekwon-do og hapkido som står på planen.

Friskt mot. Never give up Never surrender.

Ha en strålende uke der ute Ikke gi opp dine drømmer uansett hva de måtte være. Babysteps får deg til målet

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
27.04.16  +1  -1  0 0 0 0 -3 0