Høsten er innom

      Kommentarer er skrudd av for Høsten er innom

Det har ikke vært hva jeg forbinder med sommer, eller engang sensommer etter at vi kom hjem fra ferie i begynnelsen av august. Noen dager har vært varme, og vi har hatt et par skikkelige sommerdager, men det har likevel vært noe annet. Ikke helt sensommer og ikke helt høst. Det kan være kjølig i luften, men ikke helt anstrøket av kulde som kommer når høsten ugjenkallelig kommer feiende gjennom livet vårt.

I dag er temperaturen fortsatt ok. Det er ikke spesielt kaldt, men det er skikkelig hustrig. Ikke sånt tungt og voldsomt sommerregn, men yrende, grått og trykkende. You know. Været som kan gjøre den mest livsglade depressiv. Eller?

Vi koser oss inne vi. Lille og Jeg. En liten tur til manuelltorturisten min og så koser vi oss med mat og lek og kaffe og alt sammen. Da var det ikke så ille likevel.

For halvannen uke siden testet jeg noe som heter Sensationail.

xsensationail2.jpg.pagespeed.ic.LPCmptNjlg

Dette er gel lakk som herdes med LED-lampe. Jeg kjøpte mitt sett i Frankrike, men du kan få kjøpt det på Vita også. Lakken skal sitte på i opptil to uker. Jeg har negler som all neglelakk faller av og fliser og ødelegger neglene i løpet av et par dager. Derfor var jeg ekstra spent på dette. I går begynte det å flise av. Det er halvannen uke! Jeg er kjempefornøyd! Fjerningen gikk greit også. Det er noe mer jobb enn vanlig, fordi du må ha på folie med en pad med aceton i 10-15 minutter før du kal skrelle av lakken. Det gikk egentlig overraskende greit.

For de som er interessert, så finnes det også egne strips du kan legge mellom egne negler og gellakken. Da slipper du et par av stegene i å legge gellakken og neglene dine beskyttes. Det er nok helt klart tøft for neglene dette her, men helt ærlig, så er vel all lakkering det. Spesielt om du er som meg som må fjerne og legge på på nytt annenhver dag med vanlig lakk. Jeg har kjøpt strips, men ikke testet enda. Det blir neste gang. Nå skal neglene få hvile litt før jeg legger på neste runde.

Hvis det er noen av dere som har noen helt eksepsjonelle tips for å få perfekte negler, så legg gjerne igjen en kommentar. Jeg har ofte tørre negler som deler seg. I tillegg til at de tydeligvis ikke holder på vanlig lakk – selv om de er rene, tørr og bufferet.

I kveld er jeg invitert på vinkveld med barseldamene. Med tre barn er det sjeldent overskudd av tid og energi til å kose seg. Det er sjeldent jeg koser meg utenfor huset, blant annet fordi Lille enda er avhengig av meg for å sovne uten å gråte seg i søvn. Men vi får ikke kost oss bare vi heller. Noen som har noen gode tips til å snike inn ti minutter kjærestetid i en travel hverdag?