Høstrig – Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Høstrig – Fat2fit oppdatering

Ting skjer. Overalt skjer det. Forandring. Hele tiden er det forandring egentlig. Vi merker det bare ikke uten å se litt etter. Når vi glemmer å se etter er de store endringene der plutselig.

Nå er det høst ute. I går kveld og i natt traff stormen «Karl» oss. Det blåste og regnet og var vær for peis og levende lys. Vi har ikke helt klargjort for det enda, men snart skal jeg drikke kaffen foran flammene igjen. Duften av nytent peis, varmen, knitrende lyden og de dansende skyggene mens du hører vinden og regnet piske ute. Det er unektelig ganske koselig også. For en gangs skyld gruer jeg meg ikke til sesongen som kommer. Jeg ser frem mot den og tror det blir veldig bra.

Ellers slipper jo høsten litt utover dagen og vi får en ny smak av sommeren som var. Det er kanskje ikke veldig varmt ute, men solen skinner, himmelen er knallblå og det er ganske nydelig. Midt i dette nyter jeg de siste dagene hjemme. Snart er det strieskjorte og havrelefse igjen. Jobben kaller. Jeg har siste permisjonsdag i dag, før jeg skal avslutte med to uker ferie. Neste uke er høsferie og vi skal besøke de to store i Trondheim. Det gleder vi oss masse til alle sammen.  Jeg er spent på å skulle kjøre i så mange timer med Lille, men vi tar med god tid og muligheter for å stoppe og leke litt.

Ellers skjer ting i kroppen. Hormonene er mer på plass, dvs. tante kom i går kveld. Jeg går ikke spesielt ned i vekt, men jeg går fortsatt inn i cm. Jeg måler på 7 forskjellige steder og har gått inn 80 cm totalt. Da er ikke de kg så innmari farlig. Og det er det jeg mener med at forandring skjer hele tiden. Noen ganger uten at vi merker det. Hadde jeg ikke målt, så hadde jeg ikke sett at jeg har krympet før krympingen. Endringer kan være så subtile at du ikke merker det før det har skjedd masse. Litt som sesongskiftene…. Nå er det høst. Umerkelig først, men så plutselig står vi midt oppe i det

Ukens resultater krydres med de totale reduksjonsmålene. Det er viktig å se helheten.

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
21.09.16 – 0.2/-15.7 -1/-9 –0/-12  –0/-13  –2/-17 -0/-16   -3/-9 –0/-4

Ha en god onsdag 🙂