Hva vil du lese?

      Kommentarer er skrudd av for Hva vil du lese?

jeg sitter og ser på statistikken på bloggen min og ser hva som helt klart er de mest populære innleggene mine: fat2fit oppdateringene. Jeg ønsker meg selvsagt flere lesere, og analyserer da hva jeg skriver om på onsdager og hvordan de skrives.

Jeg skriver om: ukens resultater på vektreduksjonen. Eventuell fremgang i trening. Gadgets jeg ønsker meg. Legger ut bilder av meg selv.

Stilen er: personlig, ærlig og åpen.

Stemmer min analyse med hva du som leser opplever?

Jeg tenker at jeg må forsøke å gjøre bloggtekstene mine mer personlige. Blir de mer interessante å lese da? Er stilen min for akademisk til vanlig, også der jeg skildrer mine meninger hvor jeg strengt tatt kan løsne litt på byråkratiet?

Jeg setter veldig pris på tilbakemelding fra dere som leser her. Bare sånn kan jeg bli bedre og flinkere.