Hver mann for sin burka

      Kommentarer er skrudd av for Hver mann for sin burka

Som en middelaldrende kvinne i min beste alder, altså 40-årskrisa, vil jeg slå et slag for alle kjekke og unge menns sikkerhet.

Det er mange desperate og seksuelt frustrerte kvinner som desperat søker etter spenning som er mer spicy enn hva de til vanlig finner på menyen. Ikke at de tråkker over noen grenser altså. Ikke sine egne i hvert fall.

Noen ganger, på fest, når de har drukket litt og «colaen» traff mer enn pannebrasken, så hender det at det kommer en lekkerbisken vandrende. Er smågodt i 20-årene, med veldreid kropp og hår på hodet. Stakkars kvinner!!

Ingen kan vel forvente at de stakkars kvinner skal besinne seg! Her kommer ungguttene og frister med utfordrende klesstil. Kanskje de til og med flørter med kvinnene! Et blikk er nok. Øyekontakt.

Nei, beskytt de stakkars unge mennene. Det er på tide at samfunnet tar ansvar- de kan det jo ikke selv. Skjul deres skjønnhet.

Jeg slår herved et slag for burka og nikab for menn. – ja, også kvinnelig følge som beskyttelse. Deres mor eller etterhvert svigermor skulle være tilstrekkelig om de skal møte kompisene….