Hverdagstrening fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Hverdagstrening fat2fit oppdatering

Min venninne lovet at jeg ville kjenne treningen. Hun garanterte resultater. Nå har jeg holdt på i fire dager. Hva er dommen så langt?

På søndag var jeg skikkelig pumpa, men no rest for the wicked. Fire øvelser for mage og rygg, kjerne- og stabiliseringsmuskulatur som skal gjøres 6 dager i uken. Ytterligere 6 øvelser som skal gjøres 3 dager i uken. Jeg har gjennomført tre dager siden søndag. Kjempestolt!

Kjenner effekten i magen allerede og det er stas. Jeg har bedre balanse allerede. Blir god og varm:


Jeg har også fått noen endringer i kosten… fortsatt skal jeg leve ketogent – mye fett og lite karbohydrat. MEN hver fjerde dag skal jeg spise mye karbohydrat og lite fett. Jeg gleder meg til å spise frukt og brunost. Samtidig sliter jeg litt med dette. Vi tar sats og kliner til og så ser vi hva som skjer. Første karbdag er i dag. Klementin, eple og pære. Akkurat det gleder jeg meg til. 

Beklager sent innlegg, men jeg var på Personalsamling og rakk ikke skrive i går. Jeg rakk veie/måle da. Her er ukens tall:

 

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
26.10.16  – 0,2 – 2 0 0 + 1 0 0 0