Jeg gjør ting jeg ikke kan – nå frisør

      Kommentarer er skrudd av for Jeg gjør ting jeg ikke kan – nå frisør

Største-jenta vår skulle på ball. Avslutningsball på videregående. Hun har sett at jeg fletter håret på Vesla hver dag og mente jeg var flette-ekspert. Bortsett fra en litt større fadese som frisør i fem-årsalder hvor både jeg og hun jeg lekte med endte med svært interessante frisyrer, så har jeg holdt meg unna frisøryrket.

Jeg må jo innrømme at jeg fletter litt. Jeg har flettet mitt eget hår i mange år. Både fransk flette og fiskebensflette. Kjøpte en korketrekker-krølltang en gang, som jeg har brukt en gang eller to. Men det er stort sett der det stopper.

Største-jenta mente at jeg var rette for jobben til å hjelpe henne med håret før ball. Da måtte jeg jo trå til og forsøke.

Etter litt frem og tilbake for å klare å møtes (hun klarte å gå på feil buss i Oslo for å møte en venninne før hun skulle hit), så kom hun litt forsinket. Hun hadde en ide om hva hun ønsket seg og jeg skjønte det tydeligvis.

Hun ønsket seg fransk flette fra nakken og opp til hestehalen. Strikken skulle skjules med håret (tvunnet rundt) og så skulle hun ha krøller – men ikke for mye – i hestehalen.

Hjælp! Vi får jo bare gjøre vårt beste. Worst case kunne hun vaske det og ha enkel hestehale.

Resultatet ble ganske bra om jeg får si det selv: