Jeg har syndet….

      Kommentarer er skrudd av for Jeg har syndet….

Nå skal vi gjøre en liten øvelse. En assosiasjonsøvelse. Jeg sier et ord, og så skal vi assosiere utfra det. Ordet er:

 

REFLEKS – den irriterende greia som må brukes nå når det begynner å bli mørkt ute. Så her er min frie assosiasjon:

Mørkt som i en sekk

Ser deg ikke

Påkjørt

Skadet

Ser deg

Svinger utenom

Alle lykkelige

Sånn, der hadde vi litt fri assosiasjon. Noen kaller det brainstorming. Nå går vi over i moralprekenen:

Det er mørkt ute. Stappmørkt. Bekmørkt. Som en sekk. Asfalten, når den er våt som den ofte er på denne årstiden, suuuuger til seg alt lys. Noen ganger føles det som om asfalten suger til seg alt lys som noensinne har vært og noensinne kommer til å komme. Det er så mørkt at gatebelysningen kun hjelper litt. Da er det godt vi har et utvalg remedier å bruke, gjerne sammen.

Diverse reflekser VI har flere forskjellige reflekser, refleksvester, og lyse klær. Jeg vet og har skjønt at det nok er ganske ut og at mange ønsker å skjule hvor de har vært eller skal om kvelden, og derfor bruker mørke klær (akkurat det er litt rart. Når det er mørkt grått og trist, så kler vi oss mørkt grått og trist. Humøret blir jo bare mer og mer mørkt grått og trist. Mens om sommeren når det likevel er lyst og fargerikt, så kler vi oss i farger. Folk er rare).  Bruk i hvertfall refleks. Ikke bare en sånn til å slå over armen. De posete klærne dine gjør at den ikke syns så godt. Dessuten kan det være fint om du har flere. En på hver arm kanskje?

images-5 images-4 images-2

Sånn, om alle føler dette så blir jeg glad. Jeg har nemlig mange ganger vært litt for nærme før jeg har sett folk som vandrer gatelangs.

Til slutt skal jeg bekjenne at jeg i går syndet på alle plan. Jeg skulle sykle til en av barseljentene og har ikke syklet på 4 år. Litt stressa for klokken var masse, de hadde vært der en stund, mens barna her legger seg litt senere. Det var skumt da jeg dro, men jeg tenkte ikke på det. Pga de nye piercingene så tok jeg ikke på meg hjelm, sykkelen har ikke lys og jeg glemte refleks! Det merket jeg da jeg dro hjem og det var bekmørkt. Jeg angret som en hund og syklet ekstremt forsiktig. Neste gang skal jeg ta på meg refleksvest! Og så må jeg se om jeg får på meg hjelmen.

God helg og ta hensyn til alle andre som ikke vil treffe deg i trafikken! Bruk refleks

Bli settbruk refleks