Jeg ønsker meg hytte

      Kommentarer er skrudd av for Jeg ønsker meg hytte

Jeg ønsker meg hytte. «Alle» i Norge har jo hytte. Hytte på fjellet. Hytte ved sjøen. Eller i hvertfall en båt. En liten jolle kanskje. Jeg har ikke hytte. Jeg har ikke engang en oppblåsbar gummibåt. Gud det er synd på meg….

Eller ikke.

Men jeg drømmer om hytte. En liten leilighet kanskje. Fint plassert. Ved sjøen gjerne. I spania hadde vært fint. Jeg tror jeg skal gå og skrive brev til julenissen:

Kjære julenissen.

Du som er så snill og grei. Jeg har vært snill i år. Jeg lover. Skikkelig snill. Kan jeg få en hytte til jul? To soverom. Gjerne tre altså, men i hvert fall to. Og bad. Og kjøkken. Og en liten veranda og en hageflekk. Men det er ikke det viktigste. Den kan godt selges møblert. Ellers må vi kjøpe. Det går også fint. Jeg vil gjerne at hytta skal være i Spania. Sånn der vi var på ferie i sommer. Det hadde vært fint.

«Alle» andre har hytte. Jeg fortjener det også. Jeg lover å være skikkelig snill resten av året.

Gleder meg til jul

Hilsen meg