Karbodrunk og hungover

      Kommentarer er skrudd av for Karbodrunk og hungover

Jeg er tilbake på strikt lavkarbo. Ganske i hvertfall. Torsdag skeiet jeg ut med vårruller fra den lokale kiosken ved jobb. Hjemmelagde vårruller av en asiatisk dame. Fantastisk gode! Skikkelig sterke også. Det var ikke allverdens av karbo, men jeg merket dem. Merker at kroppen ikke er kjempeglad i karboen.

Lørdag er høykarbodag. Da tillater jeg meg både det ene og det andre. Det gikk ikke så bra. Jeg ble slapp og sløv. Rett og slett litt dopa. Men dette visste jeg egentlig og jeg burde egentlig latt være, men denne gangen klarte jeg ikke. I dag morges klarte jeg knapt å stå opp. Jeg ville bare sove. Sove. Så sove litt til. Bare litt til. Det er hva sukker og korn gjør med kroppen min. Jeg går inn i en zombie-tilstand. Neste lørdag skal karben komme fra andre kilder. Sunnere kilder. Jeg regner med å merke utskeielsen i gjennomføringen av treningen i dag. Som sagt har Super-PT vært her igjen og laget program….

Nå har hun laget en Tabata som tømmer kroppen ganske kjapt for energi. Hun har økt øvelsene til 40 sek jobb og 20 sek pause. Fire sett. Øvelsene er i slynge, knebøy med vekt og jumping jacks. (Sistnevnte er knall for å oppdage at man trenger den typen bekkenbunnstrening også…) Foreløpig har jeg klart å gjennomføre to sett. Hele to sett. Jeg forsøkte meg på et tredje en gang. Det var en halv gjennomføring av første øvelse før jeg kollapset. Helt fantastisk! Det er skikkelig hat. Det svir å gjennomføre. Men det gir også progresjon. Gleder meg til å kjenne endringen. Gudene skal vite at jeg har kommet langt nok styrkemessig. Hvor langt finner vi ut hver søndag. Jeg har nemlig fått to utfordringer:

  1. Bilder av ryggen og fronten for å se endringen
  2. Burpee-challenge. Så mange burpees jeg klarer på 3 minutter. Målet er minst 15 i minuttet. Første gjennomføring i dag… Totalt klarte jeg  33.

Nytt treningstøy igjen. Jeg elsker We are fit!!! Her har jeg på meg settene før trening