Konsert, øl og spa

      Kommentarer er skrudd av for Konsert, øl og spa

Ikke samtidig, men denne helgen har hatt litt av alt.

Jeg har siste arbeidsdag før jobbskifte i morgen. Fredag hadde vi avslutningsmiddag med seksjonen. Dessverre var det en del frafall, men vi som var der koste oss.

Vi gikk litt tidlig mot restauranten, og fant ut at en fordrink var bra. Derfor var vi innom hippe og kule Angst. Kjenner at jeg har gjort unna hipp og kul. Fint sted altså, men hipp og kul sier noe om klientellet som jeg ofte finner uinteressant.

Vi spiste mezzah grillrett på Habibi etterpå. Bildene sier vel det meste?

Arabisk kaffe fra nydelige kopper:

Etterpå skulle jeg og en av kollegaene på konsert med Gåte, men vi rakk jaggu en øl til. Jeg slo mao ut håret skikkelig med 2 x 0,33 l øl og ett glass vin. På Mono var det herlig stemning, god øl og excellent musikk

Så må jeg legge til at lørdag ble tilbragt på The WELL. Men derfra har jeg ingen bilder