Kroppshår – en kjempeindustri

      Kommentarer er skrudd av for Kroppshår – en kjempeindustri

Kroppshår.

 

http://www.totalbodylaser.no/harfjerning-for-menn-med-laser/

http://www.totalbodylaser.no/harfjerning-for-menn-med-laser/

Elsket av noen. Hatet av andre.

Klikk.no

Klikk.no

Kan også brukes til kunst eller politisk ytring:

klikk.no

klikk.no

 

Men har du noensinne tenkt på hvor sinnsykt mye penger «noen» tjener på trenden med å modifisere det som er naturlig? Sminke og godlukt er også en del av industrien, men i min verden er det litt annerledes. Har du tenkt på hvor mye Gilette tjener på at det ikke er «in» å ha hår under armene, på leggene eller i ansiktet?

Jeg tror jaggu jeg skal starte en trend og så selge produktene for å opprettholde og delta i trenden

Når det er sagt, så er ikke jeg spesielt glad i hår jeg heller. Hverken på meg eller mannen. Jeg syns ikke det er spesielt fint med damer med mye hår her og der, og syns kanskje at menn godt kan trimme ører, nese, og litt også.

Så kommer rosinen i pølsa: Men du velger selv! Liker du hår, så for all del, la håret gro! Ikke bry deg med hva jeg liker og ikke liker. Selv om du har lange svarte hår i bikinitrusekanten, så gå på stranden. Det er litt som med pupper og ekstra fett. Så lenge du liker deg, så er det det viktigste!