Med vondt skal gamle karbohydrater fordrives – fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Med vondt skal gamle karbohydrater fordrives – fat2fit oppdatering

For to uker siden var AC her første gang. Jeg har gjennomført treningsprogrammet med god progresjon. I går kveld var hun hos meg igjen…

Hyggelig er stort sett ikke et beskrivende ord.  AC er hyggelig. Men hun kan det hun driver med. Og hun driver ikke med det for å puse. Her skal det pushes. Som jeg skrev i går, snillegenseren var hjemme…. og hun tok ikke i mot noen hatt 🙂

Jeg fikk kjørt lår og armer. Det er på nytt masse å hente. Mange små muskler som må aktiveres, i tillegg til at de store har godt av å øve seg litt på å virke de også. Kroppen forfaller mye og lett. Heldigvis har jeg gjennom mange år tidligere trent mye, så kroppen «husker». Det er nok litt av grunnen til at jeg ikke er død. Enda…

Det var helt tydelig at det nå var noe mer utfordringer på gang. Tidsmessig skal treningen gjennomføres som før. Det tar nok omtrent like mye tid også. Men øvelsene er nye. Nå får jeg trent både armer og ben. Ettersom endel går på slyngetrening, så må de små stabiliseringsmusklene inn og jobbe også.

Jeg må jo bare si: Fantastisk deilig!! Kjenne at man lever. Kjenne at kroppen virker. Utfordre seg bittelitt. Gleder meg til å trene igjen i morgen, og dagen etter, og dagen etter det igjen. Denne gangen skal Mannen være med også. Vi har hver våre utfordringer, så nå kan vi pushe hverandre. Det er suverent!

AC, TUSEN TAKK!! I digg you!

Hvordan har det gått med vekt og mål nå som jeg spiser karb hver 4 dag? I går var karbedag, så da kan jeg ha bundet endel vann. Derfor er jeg ekstra spent på resultatet denne uken. Jeg snikveide i går, så jeg vet jo omtrent hvilken vei det går, selv om det kan være endringer nå dagen etter karbedag. Her er i hvert fall ukens resultater:

 

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
16.11.16 -1.1 –0 – 1 – 1 0 0 +1 -1

 


Sånn litt til slutt: Husk å puste!! Jeg kom på i går hvor viktig det er å puste – skikkelig! Det er beste og eneste måten å kvitte seg med mye slaggstoffer!