Mer kcal, mer fett. Mer inn = mer ut? – Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Mer kcal, mer fett. Mer inn = mer ut? – Fat2fit oppdatering

Nok en måledag og det går fremover. Vekten ser ut til å være på et platå. Nå ha jeg ligget omtrent samme stedet siden før sommeren, men jeg går inn i cm. Den siste uken har jeg spist for lite kcal og jeg har drukket for lite vann. Jeg regner med at kroppen egentlig bare er ute etter å stabilisere seg, finne nytt nivå på hva den enn jobber med, før den igjen er klar for å fjerne fett. Jeg stresser derfor ikke, irriterer meg kanskje litt, men stresser meg ikke. Forsøker å sove mer, drikke mer vann, og spise mer kcal (=fett) og så får vi se om en uke.

Selv om jeg faktisk har gått opp 200 g, så har jeg gått inn 3(!) cm rundt låret. Det er i grunnen ganske mye på en uke. Det er ikke ett av stedene jeg pleier å gå særlig inn. Men denne uken gikk det med et kvantesprang. Klager selvsagt ikke over det. Dette kan ha sammenheng med at jeg har trent (pittelitt) siste par ukene. Jeg begynner såvidt å bygge opp muskelmassen igjen. Det har litt å si for både cm og vekt.

Forøvrig har jeg gått inn 73 cm totalt sett, på 7 målepunkter. Jeg syns det er vanvittig bra og mye! Jeg ser ikke lenger så diger ut når jeg ser bilder av meg selv og er egentlig ganske så fornøyd.

Jeg skal starte forsettet med en liten blund mens Lille fortsatt sover 🙂 Her er ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
31.08.16 + 200 g -3 0  -1  0 0  0 0