Midt på natta

      Kommentarer er skrudd av for Midt på natta

Jeg ønsker at folk betaler for å lese det jeg skriver, ikke at jeg skriver for å få betalt. 

Sitatet skal være fra Leonard Cohen og jeg er helt enig. Jeg drømmer om å leve av å skrive, og den ultimate drømmen er jo at jeg får betalt for å skrive, ikke at jeg skal skrive for å få betalt. En gang i fremtiden er jeg der. Foreløpig øver jeg meg på skrivekunsten ved enhver anledning. Kunsten å skrive dårlig for man må snuble og falle før man lærer å løpe. 

Det er tidlig om morgenen nå. Midt på svarte natta faktisk:

I kø før et lyskryss før kl 0700


På vei til jobb har jeg en av dagens få perioder alene og inspirasjonen flommer. Utrolig deilig å kjenne st kropp og hode sitrer i forkant av dagens dont. 

Inspirasjonen gir også refleksjon over hva dere leser. Jeg får så mange hyggelige kommentarer når jeg legger ut bilder av meg selv. Og det setter jeg stor pris på. Kanskje jeg etterhvert tør å vise før og etter bilder på kroppsendringen. Kanskje. 

Til det…. jeg må huske å sminke meg om morgenen:Håper arbeidsdagen din har vært bra. I morgen har AC bedt om ekstra måling og veiing, så da blir det nok en bonus-oppdatering. I dag skal jeg kjøre treningsprogrammet for første gang også…