Møkk lei politisk propaganda og drømmer om ærlig og realistisk

      Kommentarer er skrudd av for Møkk lei politisk propaganda og drømmer om ærlig og realistisk

Jeg er så lei av politisk propaganda og løgn! Det verste er at mange ikke skjønner hverken at det er løgn eller at de selv lyver. Jepp, det er valgkamp.

Vi leser om ondskapsfulle FrP som vil den ene og den andre til livs og skal ta fra alle rettighetene de svakeste har. Vi leser også om at de krever at alle skal forsøke å bidra, og i det minste være ærlige. VI leser om Gahr Støre som lyver og bedrar, skor seg på investeringsprosjekter og vennetjenester. Vi leser om Miljøpartiet de Grønne som jeg er litt usikker på om kanskje burde slutte å røyke sokkene sine før lunsj.

For all del, vi trenger et økt fokus på miljø og klima, men en viss realisme og edruelighet hadde vært suverent. Vi har et samfunn som nok trenger noen omveltninger, men væpna revvlusjon har vel egentlig aldri vært særlig heldig.

Vi leser også om Arbeiderpartiet som (alene) bygget landet etter krigen, som sørget for velferdssamfunnet og at de borgerlige stemte mot arbeidernes rettigheter for over 100 år siden.  Vi leser litt mindre om alt det de borgerlige har gjort for veldferdssamfunnet, om alle rettighetene AP proklamerer er deres verk, men som egentlig kun er avtalefestet og dermed kan fjernes med et pennestrøk. Og om vi skulle lese om noe negativt, så der det noe som hører fortiden til og noe vi ikke skal snakke om.

Det er abort, det er skatt, det er oljeboring i Lofoten (som jeg mer og mer kommer til at vi ikke skal drive med). Det er aller mest skittkasting og valgflesk.

Jeg er glad valgdagen(e) er i morgen og mandag. Snart vet vi hva vi må forholde oss til de neste fire årene, og jeg håper på det beste.