Monday, lovely monday

      Kommentarer er skrudd av for Monday, lovely monday

Endelig mandag igjen. Fin helg, men jeg liker hverdagene også. Det er flest av dem tross alt.

Fredag måtte jeg få hjem tidlig fra jobb fullstendig slått ut. På kvelden nøt jeg dette synet:

Chandler Tatum fra bla Magic Mike på Graham Norton show:

Sannsynligvis det som ga meg nok energi til lørdag. Da fikk vi nemlig besøk av denne fine frøkna og mennesket hennes.

I dag er det mandag og jeg har vært like fullstendig slått ut. En liten tur til legen, normal CRP, blodprøve for å sjekke og pusteprøve. Tegn på astma…. ikke noe nytt i og for seg. Fikk påvist anstrengelsesastma på videregående, men har ikke brukt medisin på lang tid. Men i dag ble denne med hjem:

Puster bedre allerede. Får se om energien blir mer fornøyd også. I så fall har jeg ekstra motivasjon til å komme i gang med trening igjen!

Men nå skal jeg sove litt til. Litt lading før barna kommer hjem