når barna er borte danser rampenissen med lysene

      Kommentarer er skrudd av for når barna er borte danser rampenissen med lysene

I helgen har barna vært hos besteforeldrene. Vi har jobbet med oppussing av TV-stuen. I den forbindelse la jeg et bilde på Facebook av vår ganske kaotiske stue.

Det er ikke stort bedre i dag

Jeg trøster meg med at det meste er byggeting. Men ettersom barna ikke var hjemme, regnet jeg med at rampenissen skulle bli med til besteforeldrene og lage bøll der. Men det var stille der også. Vi tenkte at vi slapp unna. Da jeg hadde hentet barna i kveld hadde Mannen begynt å henge opp utebelysning. Men han påsto det ikke var ham… Det viste seg at rampenissen hadde vært på ferdeSkummelt å falle ned fra rekkverket!! Godt han hadde en lysslynge å holde i:Han er jo snill også, når han skaffer lys til lekehuset også. Selv om han ikke fikk det ut av boksen