Nedover- Fat2fit oppdatering uke 3

      1 kommentar til Nedover- Fat2fit oppdatering uke 3

Da har det gått en uke til av mitt nye lavkarboliv. Denne uken har jeg spist mer likt som første uken, uten fokus på kalorier, men sørget for å få i meg fett og ikke karbohydrater. Jeg har vært fysen på søtt et par ganger og det krevde sin kvinne da vi spiste Burger King mat. Jeg klarte å ligge unna pommes frites, chilli cheese og løkringer. Xtralong chilli cheese med oppsies i stedetfor brød funker fjell. Pepsi Max i koppen og det gikk fint.

Ooopsies er lett å lage og kan brukes til rullekake sammen med litt søtning og bringebær, som hamburgerbrød, lomper, lefser til taco og rett og slett bare for å ha noe å ha pålegget på.

6 egg

200 g philadelphia

1 ss fiberhusk

litt salt

litt bakepulver

Bland eggeplomme og ost

Lag eggedosis av eggehvitten. Tilsett osteblandlingen, fiberhusk, salt og bakepulver. Spre på et stekebrett og stek på 200 grader i 7-8 minutter

Har jeg vært fysen har jeg stort sett sørget for å drikke te eller kaffe med en spiseskje cocosa. Da går det meste over. Helt genialt egentlig. Jeg er fornøyd med uken og kjenner jeg har energi og humør. Jeg kan faktisk klare meg med 6-7 timer søvn og fortsatt fungere dagen etter. På høykarbomat så sover jeg omtrent hele tiden og er trøtt likevel! Da blir det tungt å trene også.

Implisitt høres det ut som om jeg kanskje har kommet i gang med trening igjen, men det har jeg ikke. Jeg går litt tur og forsøker å bevege meg. Trimmer litt med støvkost og støvsuger en gang i uken og det krever jo sitt det også. Men jeg kommer dit. Nå er det sol og fint vær, og jeg kan satse på å være litt mer ute etterhvert. Skal faktisk snart ut og rusle.

Jeg har også fått resultatene fra blodprøvene legen tok. De ser slik ut:

FS-TRIGL 30.03.2016 1.13
S-KOLEST 30.03.2016 5.7
S-HDL-KO 30.03.2016 1.4
S-LDL-KO 30.03.2016 3.8

Det sier meg egentlig lite, men referanseverdiene er med og jeg ligger innenfor på alle. Det interessante er egentlig hvordan dette ser ut når jeg skal til legen på kontroll i juni, etter tre måneder.

Vekten har gått nedover. Målingene også! Jeg har redusert vekten med 6 kg på tre uker. Kan virkelig ikke klage over det. Klærne er løsere og det er lettere å bevege seg.

Resultatene fra forrige uke ser sånn ut:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
06.04.2016  -1.7  -1  -1 -2 -1 -2 -1 0

One thought on “Nedover- Fat2fit oppdatering uke 3

Comments are closed.