Nei, så tjukk du har blitt… Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Nei, så tjukk du har blitt… Fat2fit oppdatering

Da er det veiedag igjen. Jula nærmer seg og mange planlegger bukse med strikk og belter med flere hakk. Jeg? Jeg kjøper mindre størrelser i klær enn på lenge.

AC ba meg kjøpe treningstøy i for liten størrelse. Det gjorde jeg.

Bortsett fra at det ikke var for smått. Jeg har handlet enda mer på Rosewholesale.com og det passer usett og i normal størrelse, dvs. large. Jeg har fortsatt litt igjen til jeg vektmessig er der jeg ønsker å være, og størrelsesmessig også. Men det skjer ting hver uke. Jeg er sterkere, musklene mer markert og større. Jeg føler meg bedre. Da kan vekten bruke litt tid tenker jeg – fortsatt.

Snart er det jul. Jeg koser meg med lavkarbo og karbedager. Det som er interessant er at de dagene jeg karber, så får jeg skikkelig blodsukkerfall – nærmest føling – og jeg blir iiiiiiskald på hendene kort tid etter jeg har spist. Det oppleves ganske snodig. Gleder meg til LCHF- maten min i morgen igjen. Det er den jeg liker best.

Det blir nok litt stille her fremover. Stille natt. Hellige natt. Eller noe sånt. Sannheten er at det går i ett og jeg trenger all den tiden jeg har og klarer å skrape sammen til å forberede julen. Tre uker igjen bare nå. Derfor nedprioriteres alt annet. Men hver onsdag, da kommer jeg med oppdatering. Og litt ellers når jeg får ånden over meg. For det er ikke til å stikke under en stol, at jeg har det langt bedre når jeg får 20 minutter skrivetid alene… Blir så mye blidere etterpå.

Her er i hvert fall ukens resultater: (dagen etter karbedag)

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
07.12.2016  + 0.4  +1 +1 +3 +1 0 0 +1