Noen dager er bare dritt

      Kommentarer er skrudd av for Noen dager er bare dritt

Noen dager er mer utfordrende enn andre. Ikke fordi det nødvendigvis skjer noe som gjør dagen vanskeligere, men dagen er bare sånn. I dag er det litt sånn.

Vi kom skjev ut fra start. Lille er syk og jeg måtte sove i hennes seng i hele natt. Selv om hun har en 90×200 seng, så er det ikke veldig godt å ligge der. Ikke en hel natt i hvertfall. Madrassen er ikke beregnet på min voksne kropp. Men det er jo til å overleve.

På morgenen var hun i god form, om enn sutrete. Mannen skulle på jobb og skal reise på kurs i nord fra i dag til torsdag kveld – etter legging. Hurra. Han måtte bli hjemme halve dagen for jeg hadde lagt inn hjemmekontor og en snartur til tannlegen. Med en syk liten vi måtte holde hjemme, så måtte han være her så jeg rakk tannlegen og Lille kom seg til legen – samtidig selvsagt.

Lille fikk antibiotika, så nå håper vi alt blir bedre med hals og form. Litt søvn – for hun vil jo ikke sove på dagtid hjemme, så blir nok alt bedre. I morgen den dag… jeg skal bare gjennom ettermiddagen med henting av Vesla i barnehagen, Høvdingen som ikke gidder å gjøre hverken lekser eller noe av det andre han skal gjøre og middag, oppvask, klesvask og annet forefallende voksen-arbeid.