Nok ett år har gått og vi er straks på vei inn i 2017

      Kommentarer er skrudd av for Nok ett år har gått og vi er straks på vei inn i 2017

Det er bare timer igjen av 2016 etter vår tidsregning. Mer enn halvparten av det siste døgnet har gått og tradisjonen tro fylles facebook opp av refleksjoner over året som har fått, ønsker og forsetter for nyåret og lykkeønsker til fjern og nær. Jeg er hverken unik eller uoppdragen, så her kommer mitt bidrag til årskavalkaden.

I begynnelsen av 2016 var jeg nybakt mamma for tredje gang. Lille kom til 9. desember 2015 og jeg har kost meg hjemme med henne det meste av året. Det er vemodig å tenke på at jeg aldri igjen skal gå gravid, føde og ha lange kosedager med liten baby. Samtidig er det litt godt også.

Året 2016 bestemte jeg meg for å ta tak i helse, kropp og trening. Jeg la om til lavkarbo og gikk ned 17 kg ganske greit. Det er en god del igjen, men ettersom dette er en kostholds- og livsstilsendring, så har jeg stevnet frem som før og tenkt at vekten kommer etterhvert.

Sommerferien i år var herlig. Fire uker i Cap d´Agde. Drømmer om fire uker i 2017 også, men der får vi se hva vi får til.

I slutten av oktober fikk jeg en blast from the past – en venninne jeg har kjent ca for alltid. Vi har vel i grunnen et svært sterkt vennskap for selv gjennom tid og uenigheter finner vi på ett eller annet tidspunkt tilbake til hverandre igjen. Det er stas. Hun er vel den jeg kjenner som kan mest om trening og hun har også gjort det bra i konkurranser. Lykken var stor da hun tok utfordringen til å få meg fit. Det er fortsatt en vei igjen, men det har kommet seg.

 

Her var jeg i seriøst dårlig form:

 

Hva ønsker jeg for 2017? Dette er jo nyttårsforsettenes tid. Jeg skal ikke legge inn allverdens ønsker og drømmer. Det er for vanskelig å følge opp og få til. Men jeg skal fortsette å kose meg med barna. Sommerkroppen 2017 er et mål jeg kan nå. Jeg har flere drømmer jeg ikke føler meg klar for å dele her, men som jeg jobber for å oppnå. Tiden jobber med meg.

Forøvrig skal jeg nyte de siste dagene med juleferie, familiekos, krangel, syting og grining, god mat og alt som hører julen til. Snart er det tilbake til hverdagen, barnehage, skole og jobb.

Jeg ønsker alle en god og trygg nyttårsfeiring og et fantastisk 2017!