Ny størrelse snart? Fat2fit oppdatering uke 5

      Kommentarer er skrudd av for Ny størrelse snart? Fat2fit oppdatering uke 5

Nok en uke har gått. Jeg følger som vanlig med på vekten i løpet av uken og den har svingt helt ned til minus 2.2 i forhold til forrige uke som viste pluss 1 i forhold til uken før. Men det er måling og veiing i dag som gjelder!

Jeg kjenner at jeg har mer energi. Mye rastløshet i bena. Forsøker å være aktiv hver dag. Gå en tur med vognen. Rake løv. Rydde og vaske hjemme. Alt hjelper. Men det er ikke hver dag jeg får det til. Sånn er det bare.

Hormonene mine er nok fortsatt litt på tur etter svangerskap og med amming, men vi nærmer oss normalisering. Det er greit det også.

Jeg spiser godt, er ikke sulten, men velger ikke ting med mye karbohydrater i. Da Mannen hadde bursdag i helgen så jeg hadde laget fudge og brownie til meg selv. I tillegg hadde jeg igjen kokosboller fra helgen før. Jeg må innrømme at jeg var veldig fristet til å spise av sjokoladekaken. Den så uuuutrolig god ut. Men jeg klarte å la være. Jeg skal la være. Om jeg spiser et kakestykke innimellom, eller litt sjokolade eller en softis når jeg har nådd målvekt, så er det greit. Men nå skal jeg ikke skeie ut. Da trigges sukkertrollet for mye det setter meg for langt tilbake. Jeg er i hvertfall stolt over å ha unngått fristelsene også denne gangen. Neste utfordring er 17. mai. Men det går nok bra.

Her er resultatene:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
27.04.16  -1.5  -1  -2 0 -1 -1 0 -1

Må legge ved bilder av meg selv fra i dag. Jeg ser forskjell på mitt eget ansikt i hvertfall.