Nye eventyr, vår, sol..

      Kommentarer er skrudd av for Nye eventyr, vår, sol..

Det våres ute. Solen skinner. Den varmer vinterbleke fjes. Det pipler i bekker og kvitrer i trærne. Søvndrukne fluer svirrer forvirret, men lykkelige rundt. Lykkelige over at en vinter er over, at sommeren er på vei. 

Se hvem som tittet frem og vinket til meg da jeg ruslet fra trikken etter jobb:


Våren er tiden for oppvåkning, for store endringer. 

Fredag avslutter jeg ett kapittel. Mandag kvesser jeg blyanten og er klar til å tegne en ny tilværelse. Etter 11 år på samme arbeidsplass skal jeg nå ut på nye eventyr. Jeg er så heldig at jeg får jobbe med noe av deg jeg liker aller best. Jeg skal gjøre, for arbeidsgiversiden, det samme som jeg har gjort på arbeidstakersiden. Jeg gleder meg!

Det er vår. Solen varmer. Jeg kjenner gusten hud får farge. Energien begynner å strømme i kroppen. Snart er det sommer.