Nyttårsforsettene jeg ikke har

      Kommentarer er skrudd av for Nyttårsforsettene jeg ikke har

Jeg har egentlig ingen nyttårsforsetter, men jeg følger de jeg ikke har.

I skrivende stund er klokken 0605 og jeg er på trikken på vei til jobb. Vi har fått en regjering som ser verdien av å velge selv, slik at jeg kan tilpasse hverdagen til mitt liv. Da er det fint å kunne være på jobb klokken seks. Jeg rekker ikke det pga trikketidene, men jeg er der 0630. Da har jeg faktisk mulighet til å jobbe inn litt fleksitid, gå tidlig eller hva enn mitt behov er.

En annen ting jeg ikke har noe nyttårsforsett om er å kvitte meg med de siste ti kiloene. Snart vil fra fat2fit ikke handle om vektreduksjon, men kun om bedre form og oppstramming! Det er kult. Jeg har igjen 7 kg før jeg skal stabilisere.

Jeg forsøker også å slappe mer av og gjøre at hodet litt mindre som en flomstor elv i vårløsningen. Jeg jobber fortsatt med dette…

Jeg ønsker alle en super dag. Fortell deg selv om alt du får til og husk at livet er akkurat nå.