Om bloggeren

Bloggeren

Dette er altså meg. Kvinne i min beste alder – uansett hvilken alder det er. Akkurat nå er det nærme terskelen til 40-årene og jeg gleder meg.

Jeg har tre barn, Mann, hus, katt og utdanning. En jobb har jeg også. Utdanningen min er jurist. Den brukes til saksbehandling i offentlig forvaltning. Og så er jeg engasjert i samfunn, politikk og de som er rundt meg.

Med tre barn så er det ikke allverdens tid til meg, men jeg får til litt håndarbeid, litt skriving og trening også. Sommeren 2015 gikk jeg opp til 2. dan i WTF Taekwondo. I tillegg har jeg ambisjoner om dan-grad i Hapkido.

Familien min består foruten meg selv av Mannen, Høvdingen, Vesla og Lille. Jeg har også to voksne bonusbarn og et ekstra bonusbarn. Ja, også katten Tingeling.

Dette er ikke min første blogg. Jeg skrev endel på veien mot svart belte i taekwondo. Etter det hadde jeg en liten skrivepause før jeg begynte å fortelle om en helt perfekt verden. Men nå har jeg sluttet å leie leiligheter, men har kjøpt meg tomt her og har begynt å bygge hus og hytte.