På jobb for en pause fra solen

      Kommentarer er skrudd av for På jobb for en pause fra solen

Det er virkelig sol og sommer. Det er varmere her enn i «syden». Onsdag er det meldt over 30 grader. Heldigvis er det litt kjølig om natten. Jeg sover fint i varmen. Jentene sover godt når de er passe temperert. (Det må vi huske til høsten for nå Sover de plutselig begge hele natten i egen seng uten å rope på oss. Det gjør livet så mye bedre).

Jeg er ingen stor konsertgjenger, men noen artister vil jeg gjerne oppleve live. Eminem er en av dem. Dessverre ble billettene revet bort før jeg fikk med meg at han skulle komme. Heldigvis hadde min bankforbindelse kjøpt opp noen til oss som er kunder. Gjett om jeg var klar da billettene ble lagt ut…

Fredag hadde en bankforbindelse leid hele Tusenfryd for sine kunder og vi var så heldige å få vært der.

Traff en gammel venninne også. Supertrivelig. Spesielt fordi det er noe sånt som 15 år siden sist. Jeg mistet mye nettverk da jeg flyttet til Finnmark.

De nærmeste dagene ser bra ut:

jeg tror jeg venter litt med å begynne med jogging… og annen trening. Har et prosjekt hage som også lider litt i varmen.