Påskeferie

      Kommentarer er skrudd av for Påskeferie

Påskeferien kom plutselig. Og brått var den over. Trodde jeg. Det viste seg at jeg fikk litt lenger påskeferie fordi barnehagen hadde planleggingsdag 3 påskedag. Det hadde gått meg hus forbi, så vi dro i godt mot og måtte bare dra hjem igjen. Egentlig var det helt greit. Jeg må jo også gjøre den tabben en gang, og har ikke gjort den før….

Påsken i år har vært så som så værmessig. Men vi har kost oss likevel. Det startet med påskefrokost i barnehagen. Du vet den kaotiske, litt masete hendelsen som egentlig er veldig hyggelig. For oss er det også veldig nyttig fordi vi ikke bor i nærheten av barnehagen. Dette er da en av få muligheter til å treffe de andre foreldrene.

Søndag feiret vi min gamle far, Beppa, som fylte 71 år. Herrgud, gamle mannen 🙂

I løpet av de tre neste dagene fikk vi fikset på tattooen min, besøkt Sofienbergparken hvor jeg aldri før har vært og ikke minst møtt min venninne Monixen som jeg ikke har truffet på evig tid. For de som lurer på hvor lenge det er, så er evig tid 3.5 år. I dette tilfellet i hvertfall.

Vi har også fått besøkt folkemuseet med noen venner av Mannen og deres barn. Da var det forsåvidt surt og friskt ute, men det var sol! Barna fikk lekt og herjet og ikke minst stekt pannekaker og malt påskeegg. Det beste med det var at Lille sov, så jeg fikk litt tid helt alene ute mens de andre var opptatt i viraken med påskeegg og pannekaker.

Innimellom fikk vi også lurt inn litt barnefri! Hipp hurra! De to store, Høvdingen og Vesla var så heldige å få lov til å være hos Beppa og Mommo tre dager.

Vesla malte hos Beppa og Mommo

Vesla malte hos Beppa og Mommo


Siste helgen var en lang kake- og – godteri – bonanza! Her var det snop og kaker hele dagen lang. Høvdingen og jeg har bursdag nå rett i forbindelse med påsken, så det må jo feires. Både lørdag og søndag. Her var besteforeldre, oldemimmi og onkel. Størstesøster og størstebror med kjæreste kom også. Veldig hyggelig! Jeg må jo si at de to store «barna» har ekesellent smak i gaver:


Jeg klager ikke over gave fra Mannen og barna heller:

Gave fra mann og barn

Gave fra mann og bar

 

Barseljentene på besøk på bursdagen min

Barseljentene

Barseljentene

 

 

 

 

 

 

 

Verdens heldigste og lykkeligste mamma/kjæreste er jeg.