Pizza lavkarbo style 

      Kommentarer er skrudd av for Pizza lavkarbo style 

Hva er vel mer norsk enn hjemmelaget pizza på fredag?

Jeg vet at mange spiser taco på fredag, noe som for oss er lørdagsmat. I dag skulle vi egentlig ha lammestek, men vi glemte rett og slett åmsette den på. Da ble det pizza da. 

Jeg har høykarbo-dag, men reagerer   på hvetemel så jeg måtte lage egen pizza. Jeg brukte oppskriften til micromuffins og spredte røra på en tallerken fremfor å nuke i en kopp. Det ble bra!

Bunnen ble porøs-ikke seig nok. På hk dagene skal jeg spise minst mulig fett. Det er fryktelig vanskelig og da kunne jeg ikke ha ost i røra i tillegg. Neste gang skal ha i ost og på hk-dag kutter jeg ut majones og smør. På lk dag har jeg mer ost på toppen. 

Sånn så den ut før ovnen (oppskrift under bildet):


1 egg, 1 ss majones, 1 ss rømme blandes. Rør inn 1 ss Kokosmel 1/2 ss pofiber og 1/2 ts bakepulver.  Inn i micro på en bakepapirkledt tallerken i 1,5 min. Velg toppingen selv og stek i ovnen på 200-220 grader i ca 10 min.