Raaaaser nedover – Fat to fit oppdatering uke 7

      Kommentarer er skrudd av for Raaaaser nedover – Fat to fit oppdatering uke 7

Jeg har vært litt treg med å oppdatere her. Med langhelger så prioriterer jeg barna og da er det ofte nattinatt når jeg kommer så langt at jeg har armene og hodet fritt. I dag, søndag, har jeg noen minutter fri… De to store ser på film og mini ligger på gulvet og leker. Ganske idyllisk en regnværssøndag, så da får jeg skrevet ett av flere planlagte innlegg.

Mannen og jeg har endelig fått tatt tak og begynt å rydde i kjelleren. Vi har tre rom der som har vært litt kaoslagring, men som vi nå har tatt tak i. Det ene er matboden, og det trenger jeg noen timer i morgen også, så er den egentlig ryddet. Det er meldt regn til og med onsdag morgen, så det passer jo egentlig bra.

I prosessen med rydding så fant jeg igjen rockeringen min… sånn med vekt. *Lykke* Eller… egentlig *AU*. Måtte jo teste, og det er ganske lenge siden sist. Kjenner det godt i flesket. Kanskje jeg nå får trent opp en litt fin midje til ferien også? For vekten går neeeeeeeed. Hurra! Dette virker virkelig. Det er så tydelig at kroppen min har det mye bedre når jeg lever på lite karbohydrater. Jeg har overskudd. Jeg orker å gjøre. Vekten går nedover. Fibromyalgien er vond og jeg har skikkelig kramper i ryggen og stivner om natten. Men også det er bedre enn om jeg hadde levd høykarbo. Så mor er rett og slett lykkelig!!

Men her er ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
18.05.16  -2.1  0  +1  0  0  0  0  +1

Selv om cm har økt to steder, så går jeg ned i vekt. Kroppen jobber litt i rykk og napp. Jeg er bare lykkelig for at det går så bra som det gjør.

 

Babybæring

Babybæring