Reinkalvria

      1 kommentar til Reinkalvria

Det kalte man det da jeg bodde i nord. Reinkalvria. Når sneen lavet ned langt utpå våren, som der oppe er når det er sommer her nede. I dag fikk vi en smak av Reinkalvria. Sneen lavet ned og la seg pent på bakken og bilen. Enda det er nest siste dagen i april. Sant nok ikke helt uvanlig, men fullstendig uønsket.

Ut av kjøkkenvinduet

Ut av kjøkkenvinduet

I morgen har Mannen bursdag. Blir enda litt mer voksen. Jeg har strevd med å finne bursdagsgave til ham, så vi får se i morgen om det jeg fant faktisk ble vellykket. Man vet jo aldri. I den forbindelse har jeg bakt. Jeg må jo finne ting som er gode alternativer. Kokosbollene laget jeg tidligere og skrev om i innlegget Fra plantasjen til bakekone.

Denne uken har jeg også bakt brownies lowcarb style. Neste gang skal jeg blande søtning. Disse inneholder sukrin og sukringold og fikk den karakteristiske kalde smaken. Den vil jeg helst unngå, så jeg har begynt å blande med tagatesse. Det skal jeg teste neste gang. Oppskriften finner du på spislitt.com De ble absolutt gode, men den kalde smaken er ikke noe særlig.

Jeg elsker også karameller, så i dag har jeg laget fudge. Der tilpasset jeg oppskriften til blanding av tagatesse og sukrinmelis. Jeg har ikke smakt på ferdig produkt, fordi det er til kjøling. Men massen i kjelen var nyyyydelig. Oppskriften på fudge fant jeg på bloggen til CecilieTB

Karamell

Karamell

Til i morgen har vi bestilt mat fra morgenlevering. Det blir bra. De har alltid nydelige varer!

 

1 thought on “Reinkalvria

  1. Pingback: Ny størrelse snart? Fat2fit oppdatering uke 5 – Verdtålese

Comments are closed.