Se min kjole….

      Kommentarer er skrudd av for Se min kjole….

Det er helg, joggingsen er på, husarbeid i fokus og jeg ser ikke ut. Da kom jeg på noe lurt…

Du vet det er helg i familien når agendaen består av husarbeid og dusjing nedprioriteres. Dette er vanlig look:


Skikkelig hot MILF. Eller ikke. (P.S. oppdaget at jeg er skikkelig dårlig husmor… speilene er FULLE av fingermerker av typen små barnehender  *fnis*)

Denne helgen bestemte jeg meg for å gjøre noe med looken…

Som jeg skrev på fredag, så har jeg tatt sjansen på å bestille noen klær på nett. Etter vektreduksjon kan jeg faktisk handle i «normale» størrelser. Det er i seg selv stas. Fremfor å legge ut bilder her bare av kjolene, eller med meg som modell, så tenkte jeg å gjøre litt mer ut av det. Derfor har jeg, til deres ære, faktisk både lagt neglelakk og sminket meg for å vise frem disse to lekre kjolene 🙂

hvit-med-rod-blomst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

svart-kjol

 

 

Ha en god uke