Siste dag før ny start

      Kommentarer er skrudd av for Siste dag før ny start

Tirsdag var en ganske vemodig dag. Jeg gråt en liten skvett. Igjen.

Tirsdag var siste dag hos en flott arbeidsgiver med fantastiske kollegaer. Jeg har lært enormt mye. Jeg har fått trygghet i meg selv og min kompetanse. Jeg har blitt utfordret, blitt glad, sint og lei meg. Jeg har nådd gjennom og jeg har opplevd å stange hodet i en murvegg. Mest av alt har jeg lært hvor bra en arbeidsplass kan være og at det alltid også vil innebære utfordringer, uenigheter og hindringer.

Livet er ikke rosenrødt. Det vil si, vi får utfordringer på veien. Vi får muligheter til å utvikle oss, lære og bli bedre. Det kan oppleves positivt eller negativt. Jeg har opplevd enormt med læring og utvikling. Ikke minst har selvinnsikten blitt dypere. Hvilken påvirkning jeg har på min egen hverdag og på menneskene rundt meg.

Mandag morgen starter jeg hos ny arbeidsgiver. Det blir bra. Jeg gleder meg og har tro på videre utfordringer, utvikling og læring. Samtidig vil jeg savne alle de fantastiske kollegaene jeg nå ikke lenger skal få være sammen med hver dag.