Skummelfest – glemte bilder

      Kommentarer er skrudd av for Skummelfest – glemte bilder

Dette er eneste bildet jeg tok fra årets skumleste dag!!

Nesten i hvertfall..

Vi laget ikke allverdens greier i går. Høvdingen hadde en kompis på besøk som spiste middag med oss. Rundt seks gikk gutta ut på knask eller knep, og så bort til en klassekompis etterpå.

Fantastiske høstfestgruppen til Vesla hadde laget i stand fest for hele klassen. Det var skikkelig stilig med syringer (sprøyter) med blod (saft), ampuller med virus og full pakke. Jeg har bare fått sett bilder, men det så knalltøft ut! Super festgruppe og ikke minst foreldre som åpner hjemmet til 26 barn. De hadde til og med arrangert kart og rute for at barna skulle få gå knask eller knep

Hjemme var Lille og jeg. Vi koste oss med skummelfest og masse godter. Ettersom jeg ikke spiser det, så ble det veldig mye på Lille. Hun klaget ikke.

Vi lekte superhelter, reddet Prikk og Flekk, rolig legging og bare kos. Kjempefin kveld. Helt uten besøk av skumle monstre.

Ellers leste jeg Nemi i går. Hun brukte digg eller deng istedenfor knask eller knep. Ved henting på skolen sa jeg feil, og innførte voksenutgaven: «dask eller deng». Noen som blir med?