Slipp puppene fri

      2 kommentarer til Slipp puppene fri

Pupper. Jeg vil snakke om pupper. Pupper er en fin ting. Menn liker pupper. Kvinner liker pupper. Jeg håper i hvertfall de stort sett liker sine egne, selv om mange er misunnelig på andres. Enda viktigere: babyer liker pupper.

Bilde fra wikipedia under søkeordet cleavage

Bilde fra wikipedia under søkeordet cleavage

I det siste har debatten om kvinner toppløssoling dukket opp igjen. Det er forunderlig.

På 60- og 70- tallet kulminerte kvinnefrigjøringen med at BH-r ble brent. PÅ 80-tallet og deler av 90-tallet solte de fleste kvinner og jenter seg toppløse. I dag…. man blir uglesett om man soler seg toppløse. Jeg har sågar lest i kommentarfeltet til kronikken På tide å ta tilbake puppen, at en kvinne ikke syns at nakne pupper var passende på en familiestrand hvor barn kunne se den. Tenk. Et barn kunne se en naken pupp. Ja, og kanskje få et naturlig forhold til puppen.

Pupper finnes i alle former og fasonger. Det er ingen grunn til å skjemmes. Jeg ser heller ingen grunn til at menn skal kunne gå i bar overkropp på stranden og ikke kvinner. Husk selvsagt at det er noe som heter tid og sted, men på stranden må bar overkropp være greit.

Personlig foretrekker jeg sand uten badebukse og derfor finnes jeg sjeldent på tekstilstrender. På stranden går jeg helst naken. Men dersom jeg er på en tekstilstrand så merker jeg også om jeg er den eneste som stiller toppløs.

Jeg vil oppfordre alle kvinner – som ønsker – til å faktisk hive toppen. Sol dere toppløse. Mange soler seg toppløse og bader med toppen på. Det er også helt suverent. Men vis frem pupp og kropp. Vi trenger alle et mer normalisert forhold til ulikheter og likheter i kroppene våre.

Dere som ikke liker nakne pupper. Hvem eier det problemet? Du selv. Og bare deg. Velg selv hvordan du vil håndtere problemet. Se en annen vei. Hold deg hjemme. Det er mange muligheter. Men ikke påtving dine begrensede synspunkter på andre. En pupp er ikke sjenerende.

Jeg er ikke helt ferdig med pupper kjenner jeg. Pupper har nemlig et primærformål. Ett som er viktigere enn alle andre ting vi kan bruke dem til. Nemlig mat. Livsnødvendig næring, nærhet, væske og kos til en liten kropp som nettopp har møtt denne brutale verden. Pupper er matstasjoner for babyer. At noen kan finne babyer som spiser støtende syns jeg er helt utrolig. Derfor avslutter jeg med noen bilder av babyer som spiser:

Dere som eventuelt måtte bli støtt av dette, kjenn på den følelsen og kjenn at følelsen bestemmer over deg, eller du bestemmer over følelsen. I mens skal jeg slappe av og sole meg toppløs

 

 

2 thoughts on “Slipp puppene fri

  1. Øyvind Bråten

    Nydelig innlegg i en viktig kroppsdebatt. Bryster er en naturlig og vakker del av en kvinnes kropp. Jeg har vel egentlig ikke forstått hvorfor det skal avgjøre hvilke kjønn du har om du kan gå med bar overkropp eller ikke. La puppene få slippe løs!

    1. Øyvind Bråten

      Jeg legger bare til at alle burde prøve «sand uten badebukse», som du så fint sier det. Det er aller best å bade og sole seg naken og man får oppleve hvor vakker Og mangfoldig nakne kropper er.

Comments are closed.