Sol, sommer og vektplatå – Fat2fit oppdatering uke 6

      Kommentarer er skrudd av for Sol, sommer og vektplatå – Fat2fit oppdatering uke 6

Det er nydelig ute! Solen skinner. Det er sommervarme. Pollenet legger seg som et gult teppe på alt. Jeg er ikke allergisk, men nå er det så mye at også jeg reagerer. Ja og så har jeg fått influensa da. Hurra. (som visst nok betyr drep i følge språkforsker Sylfest Lomheim).

Jeg har forøvrig nådd vekten fra før svangerskap. Og der liker kroppen seg tydeligvis. Dvs. det er vel egentlig mest hodet som tuller til. Jeg sitter nemlig fast. Har sittet der et par uker nå. Litt opp og litt ned. Men først og fremst er dette en kostendring og ikke en slankekur. Det også, men det er sekundert foreløpig. Jeg følger med, håper på ytterligere reduksjon ila kort tid og så tar vi det derfra. Jeg ammer, så jeg stresser ikke med vekten. Det er noe med at hormoner, menstruasjon osv må komme på plass også.

Når alt dette er sagt, så må jeg innrømme en viss frustrasjon også. Vil jo bli høy slank og vakker før sommeren. Men jeg fortsetter som før og så blir det bra til slutt. Og så må jeg nevne at jeg går inn i cm likevel.

Her er forøvrig ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
11.05.16  +1  0  -1 0 -1 x -1 -1

Når det gjelder brystmålet, så har jeg tatt det. Jeg skriver det ikke opp her. Akkurat nå er brystmål bare for morro skyld. Jeg ammer enda, og hvor store puppene er avhenger rett og slett av hvor lenge det er siden babyen har spist og hvor mye hun spiste. Jeg har gått opp i brystmål, men det teller liksom ikke.

Må avslutte med et bilde av sommeren. Rett og slett fordi det er sommer ute:

Industribygg og trær

Industribygg og trær

trær

trær

 

 

 

 

 

 

 

Hvis noen forøvrig skulle ha tanker om bikini-/sommerkropp, så legger jeg ved en anbefalning/tips her:

Kropp + strand

Kropp + strand

Kanskje på tide menn kler mer av seg i varmen også? Skill etter diiiigre badeshortser er ikke sexy!

Mankini

Mankini