Sol, varme og vår?

      Kommentarer er skrudd av for Sol, varme og vår?

Ikke spesielt varmt og jeg får testet Gore-tex skoene mine. Skulle tro jeg var i Bergen

Det er håp om bedre tider i morgen, og med vann og sol tett på så forsvinner kanskje snøen snart

I helgen har vi feiret 11-årsdagen til Høvdingen. Han ønsket seg en litt dyrere feiring, så da ble bursdagspresangen hans feiring på Freialand.

Vi hadde med pizzasnurrer og barna fikk vann. De fikk også støpe egen sjokolade, snurre lykkehjul, masse smaksprøver, en tur i undervisningssenteret som viser sjokoladens historie og omvisning i fabrikken.

All ros til en tydelig, rolig og dyktig guide som ledet feiringen og gjorde dette til en hyggelig opplevelse også for denne mamman som ikke er ubetinget fan av å samle en haug med pre-teens og meg som ansvarlig.

Jeg ønsker meg samme voksduker som de har på bordene