Sommer er fantasy… Reborn av Linn Tesli

      Kommentarer er skrudd av for Sommer er fantasy… Reborn av Linn Tesli

Jeg har vært så heldig at jeg har fått lese en bok for å skrive anmeldelse av den. Boken er av norske up-and-coming Linn Tesli.  Jeg har ikke rukket å lese allverdens enda, men jeg simpelthen ELSKER det jeg har lest.

Sommer er tid for å lese. Denne boken er skrevet på engelsk, men den er lettlest. Sjangeren er Fantasy. Da er vel det meste duket for en fantastisk opplevelse i fantasiens verden.

Vi møter alver, her representert ved vill-alven Archenon. Hans innledende handlinger kaster verden ut i krig og kaos.

Archenon

Archenon

Bøkene er planlagt i en serie på minst tre, eller fire. Ettersom forfatterbloggen, https://therebornseries.com/reborn-series/aradria/ selv ikke angir hvor mange bøker som kommer, så kan vi jo bare håpe at dette er en forfatter, og et persongalleri vi kan følge lenge.

Jeg vet ikke når boken blir gitt ut, annet enn at den er planlagt nå i sommer. Jeg er i hvertfall hekta og gleder meg til friske barn og rolige dager, så jeg får lest videre! Mens vi venter på rolige dager for min del, og utgivelsen for deres del, så legger jeg ved et bilde av coveret. Da vet dere hva dere skal se etter.

Forside

Forside

Det er straks sommerferie, skolefri og alt medbringer. Jeg blir nok ikke så aktiv på bloggen i juli, men noe kommer nok. Jeg kommer også tilbake med mer om boken når jeg har lest videre, vet lanseringsdato osv. Men enda er det et par uker igjen med hverdag.