Sommer og sol – godt stekt indrefilet

      Kommentarer er skrudd av for Sommer og sol – godt stekt indrefilet

Det er sol. Det er sommer. Det er varmt. I hvertfall var det det i går. Og i dag. Og er meldt i morgen. Nesten 30 grader. Noen okker og oier seg og klager over at det er FOR varmt. Jeg nyter og koser meg.  Spesielt glad for varmen nå mens jeg er i permisjon. Eller kanskje jeg er spesielt glad for permisjonen nå som det er varmt. Uansett så koser jeg meg ute. Lille er litt ute, og litt inne. Det kan bli for varmt for henne, selv om hun er i skyggen.

Vi kjøpte badebasseng i fjor. Det koser barna seg virkelig med.

Basseng

Basseng

I går var vi en tur i parken ved Jordal og grillet med noen venner og deres barn. Super park og vi koste oss maks alle sammen. Det var kanskje litt varmt for de små, og terrassen her hadde kanskje vært hakket bedre. Men vi gjentar gjerne suksessen uansett. Da vi kom hjem fikk barna herje lenge i bassenget. Helt til de var virkelig utslitt og faktisk ganske kalde. På tross av at bassengvannet viser 25 (!) grader.

Lufttemperatur

Lufttemperatur

 

 

 

Vanntemperatur

Vanntemperatur

 

 

 

 

Til helgen er det meldt noe kjøligere temperaturer. De store barna skal kose seg med Beppa og Mommo, mens Lille og Mannen skal holde fortet. Mor skal på forbundsting i Norges Kampsportforbund.

Vi mennesker tenker ofte at katter må ha de fryktelig varmt og ubehagelig i varmen. Katteeksperter mener jeg har sagt at pelsen er med på å regulere temperaturen på katten ned i varmen, og at de egentlig ikke er dyr som trives her i norden, men stammer fra Egypt. Og der er det jo varmt. Jeg tenker at TIngeling beviser på dette bildet at hun liker varme… hun har lagt seg i solen og nyyter. Ofte legger hun seg på de varme skiferhellene.

Tingeling ELSKER varme dager

Tingeling ELSKER varme dager

Mannen fikk blomster av meg til bursdagen sin. Noen av dem var nydelige roser. Jeg har lest et tips om at man kan få roser til å sette røtter om man stripper dem og setter dem i en rå potet, og deretter planter dem. Det måtte jeg jo teste. Her er resultatet…

Rose eller potet

Rose eller potet

 

Den fineste blomsten jeg vet om, med den deiligste duften: (Spirea er høyt oppe den også!)

Verdens vakreste - syriner

Verdens vakreste – syriner