Sommeren var over, og tilbake igjen. Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Sommeren var over, og tilbake igjen. Fat2fit oppdatering

Hoi, nå er det lenge siden jeg har skrevet. Det er i hvertfall nesten to uker siden det kom noe nytt her på bloggen. Jeg beklager det! Vi hadde fire fantastiske uker i Syd-Frankrike, noe jeg kan skrive mer om et annet sted. Cap d´Agde og Narbonne er flott! Vi kom hjem på natten, og etter det har det rett og slett gått i ett. Barnehagestart, AKS, snørr og feber og nå også vondt øre. Første uken gikk med på klesvask og husvask. Denne uken har vi hatt sykt barn og i dag måtte hun hentes helt på slutten.

Ikke så lett med disse små. Vesla sa hun hadde vondt i øret i morges, men formen hennes var topp. Jeg sendte henne derfor i barnehagen, men på slutten ringte de og fortalte at hun hadde sovnet OVER bordet! Ikke helt i form da nei.

Derfor blir dette et kort oppdateringsinnlegg:

I ferien gikk jeg ikke ned noe i vekt, men jeg gikk ikke opp heller. Jeg gikk derimot inn 7 cm. Svært fornøyd med det. Jeg beholdt ketosen stort sett hele ferien, selv om det bare var helt lett. Jeg spiste grønnsaker og salat fremfor poteter og ris, og til frokost spiste jeg microknekkebrød:

1 ss linfrø

1ss blanding av gresskar- og solsikkekjerner

1ss sesamfrø

1ss mandelmel

1 egg

Blandes, spres på en bakepapirkledd tallerken og inn i microen i 4 minutter. Helt fortreffelig og mett i mange timer!

Jeg har også spist is og drukket både øl og rødvin. Unnet meg litt 85% sjokolade har jeg også gjort, mens de andre spiste croissanter og annet snacks.

Det har gått enda en uke etter ferien og resultatet nå er ikke allverdens inn i cm, men jeg har gått ned 1.3 kg. Total vektnedgang er på 15kg akkurat! Fortsetter det sånn så når jeg målet i slutten av november 🙂

Det blir nok fortsatt rolig her inne. Det er meldt knallvær i morgen og neste uke også, og det skjer masse. Jeg er mest mulig ute, jeg har flere skriveprosjekt på gang og så er det mye som skal fikses i hverdagen.

Her er i hvertfall ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
17.08.16 -1.3 0 0  0  0  -3  -2 -1