Sommerkroppen 2017 – en saga blottf

      Kommentarer er skrudd av for Sommerkroppen 2017 – en saga blottf

Drømmen om sommerkroppen 2017. Forblir det med drømmen? Eller klarer jeg, men hjelp av Super-AC å ikke bare finne SK2017, men også å grave den frem gjennom spekket? Jeg har enda litt igjen som brennes bort, sakte men sikkert. Innenfor der er det en kropp med sixpack og styrke. Klarer vi å komme så langt at jeg kan vise det frem til sommeren?

Vel, jeg vet ikke om jeg klarer å nå målet helt og fullt. Det jeg vet jeg klarer nå, er å lage meg gode vaner. Jeg lager meg gode vaner når det kommer til kosthold, og jeg lager meg gode vaner når det kommer til trening. Da kommer det rent estetiske også, selv om det kan ta tid. Kroppen min er  straks 40 og skal lære noe nytt. Det tar nok ikke 40 år, men litt tid kan det nok ta.

Når det gjelder dietten, dette litt morsomme eksperimentet med pulver og pannekaker, så benyttet jeg meg av fjellvettregel nr 8. EN ting er at jeg var sulten HELE tiden. Det gjorde at jeg bjeffet og var grinete, noe som ikke var så hyggelig for familien. Noe annet er at dietten inneholdt store mengder karbohydrater. Kroppen min er i utgangspunktet ikke spesielt glad i karbohydrater, og særlig ikke de raske som finnes i hvetemel og sukker osv. Ett av måltidene i dietten besto nettopp av nesten bare hvetemel. Jeg merket etterhvert godt hvorfor det har vært lett å slutte med hvete og en god del sukker. Jeg ble rett og slett råtten i kroppen. Alt var tungt. Jeg var sliten og jeg blir mentalt nedfor også.

Derfor ble AC og jeg enige om at jeg kjørte diett halve lørdag, og så kunne jeg spise vanlig igjen. Og gudbedre så mye lykkeligere kroppen min er nå! Resultatet er at jeg gikk ned ca 2 kg. Jeg har glemt å måle meg, men det må jeg også gjøre.

Etter dietten tok det        til jeg var tilbake i ketose, hvor jeg fungerer langt bedre. Men da har jeg fått testet, og det var absolutt interessant! Jeg skal forsøke meg på lavkalori igjen, men da skal jeg ha lavkalori + lavkarbo med MAT. Jeg kan spise kjøtt og grønnsaker, så lenge jeg får spise og oppleve at jeg får noe substans i magen. Men det er ikke enda.