Sterkere. Helt klart sterkere. – Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Sterkere. Helt klart sterkere. – Fat2fit oppdatering

Da har nok en uke gått. Jeg fikk nytt treningsprogram tirsdag forrige uke og har vært flink til å gjennomføre. Mannen er  med. Det er mye hyggeligere å gjøre sammen. 

Det nye treningprogrammet er ganske hardt. Det er nye hverdags øvelser og split-program for de seks andre dagene. Jeg alternerer nå mellom overkropp og ben. Noen av øvelsene går igjen fra første programmet og det morsomme med det er at jeg merker forbedring. Helt klart forbedring. Båten klarte jeg knapt i begynnelsen. Nå går den som en lek og jeg øver meg på å legge på «sit-ups» for å få ekstra utfordring. Såvidt jeg skjønte på Sjefen (AC 🙂 ) så er det målet. Sånn etterhvert.

Jeg tok noen bilder i dag også, og syns selv jeg ser tydelig forskjell på kroppen. Det er jo morro å se at dette virker og at kroppen endrer seg. Helt uavhengig av om jeg går ned i vekt. Egentlig kan det godt tenkes at cm henger litt igjen også. Jeg merker at musklene er hardere og tenker at da bygger jeg. Så lenge musklene bygger, så blir fettmengden mindre – helt uten at det syns på vekt og mål. Noen kyndige der ute som kan korrigere eller bekrefte dette?


En lekende lett livsstilsendring så blod og svette spruter 🙂

Jeg har gått opp i vekt og omfang, men bekymrer meg ikke. Årsaken er muskelbygging og at jeg sover altfor lite. Her ukens resultater: 

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
23.11.16 +0,9 +1 0 +1 +1 -2 0 -2