Stille dager…

      Kommentarer er skrudd av for Stille dager…

… her inne. 

På utsiden, i virkeligheten, går det i et forrykende tempo. Jeg halser etter, tungen henger ut av munnen som et slips og jeg rekker aldri over mer enn en brøkdel av alt jeg skulle, måtte, kunne, ønsket å gjøre. 

Oppå hverdager som ikke går i hop, de bare går, kan vi legge flere tenner, noen liter snørr og en dose feber. Hverdag heter det visst. Og helt ærlig: jeg elsker hverdager! 

Hva hadde helgen og ferien vært uten hverdager? Det er jo nå magien skjer. Utviklingen. Læringen. Det er i hverdagen vi øver oss på å puste med magen, gjør feil, reiser oSs litt sterkere, litt klokere. 

Når det føles som en litt bratt bakke, Finn de små hyllene, pausene som gir energi til videre gange oppover. Det er jo i de bratte oppoverbakkene det går oppover. 

Jeg lærer mye. Jeg har lært mye og jeg er i konstant utvikling. Det føles godt. Jeg er i dag mer åpen for læring og jeg øver mer på tryggheten i min egen verdi. 

For dere som lurer på oppdatering på fat2fit- det kommer primo februar. Jeg har smugveiet og det var nedslående helt til jeg tok på en bukse jeg ikke har brukt på en stund. Den kan snart pakkes bort som for stor ?