Syk. Jaggu litt syt også

      Kommentarer er skrudd av for Syk. Jaggu litt syt også

Mandag for en uke siden var jeg dårlig form etter å ha vært sjaber hele helgen. Tenkte at en dag hjemme gjør susen. Tirsdag var jentene syke, i tillegg til meg. Men onsdag var jeg på bena og på jobben igjen. Det gikk fint. Hanglet litt, men det gikk bra. Torsdag gikk det ikke så bra. Fredag måtte jeg gå hjem.

Nå er det mandag igjen, jeg er sikker på jeg kommer til å dø litt (manflu-vet dere) og jeg har holdt meg hjemme fra jobb. Jeg ramlet faktisk i sukkerskålen også! Det er det verste. Blir ikke frisk av Bixit, Tom&Jerry kjeks og flaggermus-godis. Men det var godt da.

Jeg skal til legen om halvannen time. Sitter og samler krefter til det. Har egentlig mer lyst til bare å legge hodet på puten og sovne, men da tror jeg ikke jeg kommer meg til legen.

Mirakelkur-ja, takk!! Syt hilsen meg