Tenner til besvær….

      Kommentarer er skrudd av for Tenner til besvær….

På noen barn popper tennene frem som perler på en snor. Med Høvdingen måtte jeg gi et par-tre paracet og brukte litt dentinox. Vips så var alle tennene fremme. Tannfellingen nå har også gått ganske problemfritt. Både fortenner og jeksler som han nå jobber med å miste.

Vesla var en utfordring! Hun siklet så brannvesenet var uten jobb en periode. Alt var vått og hun hadde tydelig mye vondt. Vi brukte paracet og dentinox. Neste runden der er seksårs jeklser. De kommer nok ikke enda, men de er nok like rundt hjørnet likevel. Vesla er jo allerede fire år, men vi håper de venter et par år til. Det er lettere å takle når man er litt eldre

Lille har vært en god blanding av disse to. Det har helt klart vært mer tenner enn med Høvdingen, men ikke så mye som med Vesla. Nå ser vi heldigvis snart enden på dette. Jeg har nemlig slitt med å få sove nok de siste ukene. Lille har grått om natten og ingenting har virket. Men for et par dager siden kjente jeg at to små spisser har dukket opp. Nå mangler vi bare hjørnetennene nede. Ja, og så toårsjeksler… og sekårsjeksler. Så begynner vi å bli på plass.

En liten morsomhet oppi manglende søvn og at jeg fortsatt ammer og egentlig begynner å bli ganske lei av det.. Lille har begynt å ta smokk. I en alder av 15 måneder er det jo suverent å bli smokkebarn. Helt ærlig er det egentlig greit. Da kan jeg kanskje venne henne av mamma-melken.

Jeg drømmer om en helt natts søvn!!