These boots are made for walking…

      Kommentarer er skrudd av for These boots are made for walking…

These boots are made for walking… one of these days they´re gonna walk all over you.

Jeg har i mange år ikke kunnet kjøpe støvletter. Det vil si, jeg har kunnet kjøpe sånne ekstremt dyre med ekstra vide skaft. Men nå…. nå.. NÅH… kan jeg kjøpe i vanlig butikk!! *enormtdigerhappysmiley*

Jeg kjøpte disse på Ellos:

Litt sånn røffe, kule, cowgirl-ish. I like. Foret er de også, så de er fine når det er litt kaldere ute.

Vi har ikke reservert oss mot reklame i posten (fy på miljøbevisstheten vår), så vi pleier å bla gjennom litt hver dag. Mannen fant da noen fine støvletter til meg på Skopunkten. En lunsj avspaserte jeg litt ekstra og så ruslet jeg en tur til nærmeste. Tror dere ikke at de hadde 3 for 2 også! O´lykke!! For 998 kr fikk jeg da kjøpt tre par til. Det vil si jeg kjøpte ett par svarte, ett par brune og ett par skoletter. Nå er jeg rustet for en velkledd vinter. Bare se:

Til slutt må jeg bare si at det er utmerket å finne disse nå, ettersom jeg i morgen skal på date med Mannen min! Det er snart ett år siden sist vi var helt alene mer enn halvannen time-ish. I morgen skal vi på konsert med Jean Michel Jarre. Det gleder jeg meg masse til! Nå også med velkledde føtter!

«Anmeldelse» av konserten kommer i løpet av helgen 🙂