Tidens hansterhjul

      Kommentarer er skrudd av for Tidens hansterhjul

Nå har vi stått i pandemi i mer enn ett år. Unntakstilstand. Unntaksnormal og hyppige endringer. Vi har kjent på utrygghet i nye situasjoner, digitale hverdager og umulige krav.

Men vi har også funnet ny trygghet i situasjonen. Gleden ved at hamsterhjulet snurrer litt roligere. Litt mer kontrollert. Barna har hatt tid til å kjede seg fordi breddeidretten har vært stengt. Delte klasser i kohorter hvor barn og voksne endelig har mestret og opplevd en bedre hverdag.

Nå er mange vaksinert i hvertfall en gang. Mange også to. Flokkinmuniteten er på vei opp selv om vi fortsatt frykter eksisterende og nye mutasjoner.

Jeg må innrømme at jeg liker hjemmekontor. Jeg liker kollegaer, men jeg er sensitiv for alle inntrykk. En dag på jobb og jeg er utslitt i to. For meg har hjemmekontor vært gull. Jeg kjenner utrygghet i at det nå skal endres. En ny normal igjen. Er ikke det rart? Eller egentlig ikke. Jeg øver meg på å stå i det og takle at en ny normal kommer. Jeg finner nok en løsning som virker. Sammen med arbeidsplassen.

Selv om jeg har skrevet lite, så har jeg både fått malt og tegnet. Litt.

Jeg har fått plass på et lite digitalt galleri https://artlilja.no/kv/anne-m/ Planen er å få flere bilder der. Etterhvert. Nå er det snart ferie og håp om tid og ro