Tingeling

      Kommentarer er skrudd av for Tingeling

Noen ganger møter man vesner som bare er helt unike. Det kan være mennesker eller dyr. Det er individer som setter varige og dype spor i minnet, sinnet og livet. Jeg har hatt to spesielle i mitt liv. Den første var en liten ilderfrøken som het Pia. Jeg har ingen bilder av henne akkurat nå, men det er ikke henne innlegg skal dreie seg om uansett.

Den neste som stjal hjertet mitt var nemlig denne frøkna:

IMG_9787

Dette er Tingeling. En 4 år gammel hittepus.

12. mai 2011 ble hun født på Bogstad Camping. Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus  hadde visst om mamman en stund. Dessverre er det for mange som anskaffer dyr og ikke kan passe på dem. Mange dyr trenger derfor omplassering, og DOOA hadde ikke kapasitet til å ta inn mamman. Hun hadde det nok bra der hun streifet rundt i området, så hun led ingen nød.

Men 12. mai, da fødte hun fire friske og fine kattunger. En venninne av meg var beredskapshjem før omplassering og tok i mot både kattemor og ungene.

Jeg var på besøk og fikk hilse på disse nydelige nøstene. Med en gang jeg så Tingeling tenkte jeg at denne skal jeg ha med meg hjem! Nydelig liten frøken. Litt sky, men virkelig vakker og flott.

Da hun ble stor nok fikk jeg hente henne. Hun het Tingeling fordi min venninne måtte ha noen midlertidige navn på kattungene. Tingeling var minst i kullet og da passet navnet henne utmerket. Ja, og så lyder hun navnet sitt. Derfor heter hun fortsatt Tingeling.

IMG_8856

Dette er et unikum av en katt. Hun får ikke være alene med barna, i hvertfall ikke de minste. Plutselig får hun nok, så vi passer på så hun ikke blir plaget av barna og at hun ikke angriper dem. Men hun tåler helt vanvittig!! Hun eeeelsker kos og oppmerksomhet. Det å ligge inntil babyen og kose er helt topp. Lille hviiiiner av fryd når Tingeling kommer og legger seg. Hun røsker og river i pelsen… uten en lyd! Hun har sagt fra et par ganger når barna har herjet for mye. Lille dro i øret hennes, og da mjauet hun. Vi reddet henne straks og med en gang, og da var alt såre vel igjen.

Vi har simpelthen en unik og fantastisk katt! (som også bidrar med matauk uten at jeg er riktig så glad for det.)

Nyt bildene av en helt fantastisk liten tigerpus:

IMG_8657 IMG_8853  IMG_9120 IMG_9316